Jeg skriver med sprittusj på A3-ark og med kulepenn i notatbøker. Jeg skriver for harde livet på tastatur og til blyanten brekker.  

 

📝

RedaksjonelT INNHOLD

Det er ikke alltid lett å sette en tekst i bås. Hvor går egentlig grensen mellom redaksjonelt og kommersielt innhold når en merkevare er avsender? Klikk deg videre for å lese om klima og miljø, søte hunder, dopdealing og pensjonister på elsykkel.

Les mer →

📢

SOME, PR OG profilering

Jeg har jobbet med PR, SoMe og profilering for biler, båter og andre ting som tuter og bråker. Deriblant et power metal-band, et vokalensemble, en popartist, en jazzpianist og dronningbien Åse Kleveland. 

Se mer →

📱

Reklame og konsepter

Når jeg jobber konsept så jobber jeg til venstrehånda blir svart av sprittusj. Klikk deg videre for å se et utvalg av casene jeg har pønsket ut for bla. Oslo kommune, Melange, RFSU, Den norske kirke og Østbanehallen.  

Se mer →

📖

Utgitte tekster

Bacheloroppgaven min på Westerdals var et forsøk på å skape et nytt musikkanmelderspråk for dagspressen. Tekstene ble senere utgitt av Cappelen Damm. Jeg har også blitt publisert i litterære tidsskrifter, blant annet Litteraturtidsskriftet KAMILLA. 

Les mer →